Return to site

Har du prøvet en Fleshlight endnu?

Mit første møde med sexlegetøj til mænd

Hvis ikke, så bør du gøre det snart.

En jeg kaster mig ud i en længere smøre vil jeg gerne komme med en lille disclaimer. Jeg havde aldrig selv brugt sexlegetøj eller onaniprodukter inden jeg ved et tilfælde fik stukket en Fleshlight i hånden, så jeg var helt grøn på området da jeg fik taget min Fleshlight-mødom.

Egentlig har jeg altid holdt afstand fra sexlegetøj. For mig var det noget piger brugte til at onanere, eller hvis man som mand var sammen med en kvinde. Sexlegetøj var bestemt ikke noget man brugte alene som mand. Men så vandt jeg i en konkurrence på nettet, og hvor vanvittigt det end lyder, så var præmien en Fleshlight som åbenbart var en 1:1 kopi af en pornoskuespillerindes underliv.

Jeg modtog den lettere modvilligt af postbuddet som heldigvis ikke vidste hvilket vulgært stykke voksenlegetøj han netop havde leveret til min hoveddør. Jeg smed pakken ind under sengen, og så skete der ellers ikke meget mere de næste par måneder. Indtil en dag, hvor jeg under en støvsugning kom i karambolage med papkassen med min præmie indeni.

Det havde været en ret begivenhedsløs dag, så jeg besluttede mig for at jeg så i det mindste kunne huske den som ”dagen hvor jeg stak min stive penis ind i en lommelygte udformet som en kvindes underliv”.

Så det gjorde jeg. Men inden da måtte jeg lige en tur igennem manualen. Jeg er glad for mit lem og selvom mine gå-i-byen venner måske vil være uenige, så stikker jeg den bestemt ikke ukritisk ind alle steder jeg kan komme til.

Rigeligt med glidecreme var et krav stod der, og heldigvis medfulgte der en lille tube jeg kunne bruge. Kalorius blev smurt godt ind, og jeg kunne gå i gang.

Jeg vil helt bevidst spare dig for detaljerne, men det var en overraskende god oplevelse. Faktisk så god, at jeg sidenhen har fundet min Fleshlight frem fra under sengen flere gange end jeg har lyst til at indrømme.

Sidenhen har jeg eksperimenteret med flere forskellige former for onaniprodukter til mænd – med større og mindre succes, men mere om det en anden gang. Konklusionen er, at du bestemt bør give det et forsøg. Tag det fra en der selv var afsindigt skeptisk – en Fleshlight er en af de bedste oplevelser jeg har haft, kun overgået af de rigtige kvinder jeg har været sammen med.

Nej, ved du hvad? – Der har faktisk være kvinder der var så kedelige, at jeg vil foretrække samleje med min Fleshlight fremfor dem.

Så se at komme i gang. De sælges flere steder på nettet, og de koster ikke alverden – slet ikke i forhold til hvor fedt det føles.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly