Return to site

Tag aktiviteterne i dobbeltsengen til nye højder med det rigtige legetøj

Gode grunde til at prøve en strap-on

Som udgangspunkt er sex dejligt, sjovt og spændende. Hvis man har haft sex med den samme partner tilpas mange gange, i de samme 2-3 stillinger, på samme onsdag en gang om måneden, så kan det godt blive en smule trivielt og dermed ikke nødvendigvis dejligt, sjovt og slet ikke spændende.

Heldigvis er der hjælp at hente, for ofte er det eneste der skal til for at sætte skub i sexlivet at introducere noget nyt til lagengymnastikken. En dildo, vibrator eller penisring kan gøre underværker, men måske I allerede har rundet de tre forslag og derfor trænger til at prøve noget HELT andet. Hvad med en strapon?

Byt roller med en strapon

Mange har den forkerte opfattelse, at sex med en strapon kun er for lesbiske kvinder, men sagen er faktisk den, at flere og flere heteroseksuelle par er begyndt at udstyre kvinden med en påspændingsdildo for at hun kan have sex med sin mand.

Rollerne er med andre ord byttet rundt, så det nu er kvinden der giver og manden der modtager. Ja, vi ved godt at det lyder grænseoverskridende, men netop derfor kan det også være en fantastisk oplevelse. Det er nemlig ofte når vi kommer ud af komfortzonen at magien opstår. De der har prøvet at bytte roller og have sex med en strap-on fortæller, at det frække ligger i, at det er en smule forkert – altså på den gode måde.

Men I skal faktisk ikke kun gøre det fordi det er frækt – der er nemlig også masser af nydelse at komme efter.

En ny form for orgasme med strap-on

Du ved helt sikkert godt, at centrum for nydelse er det mandlige og kvindelig kønsorgan – men vidste du også at anus også er en såkaldt erogen zone?

En erogen zone er et område på kroppen som er særligt følsom for berøring og andre former for stimulering. Nogle erogene zoner er af seksuel karakter imens andre bare er behagelige at få kærtegnet.

Endetarmsåbningen, anus, byder på masser af seksuelt tilfredsstillelse – hvis den altså vel at mærke bliver stimuleret på den rigtige måde. En af de måder kan være med en strap-on.

Nogle strapons er udformet så de ligner en rigtig penis, men er det for grænseoverskridende for dig, så findes der også alternativer såsom g-punkts dildoer som fungerer fremragende til stimulering af både endetarm og mandens g-punk, også kaldet for prostata.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly